Forfatterentreprenøren

Til deg som jobber med et manus og trenger litt hjelp til foredling av tekst …

Lær deg teknikkene for en bedre selvredigering! 

Vi ønsker at du skal gi manuset ditt alt det fortjener så teksten foredles og du blir enda mer fornøyd med historien din. 

Vi er mange som skriver og det kan være vanskelig å holde tempo og inspirasjonen oppe. Til det trenger en inspirasjon, et fellesskap som inspirerer, veiledning og tips som gir historien og teksten det lille ekstra. Alt dette skal du få denne helgen. 

En redaktør som sier klart i fra!

Det gir resultater!

Nina Grove Hansen

Nina har lang erfaring som dramaturg og redaktør. 
I sommer ga hun ut “Uleggfrasegbar”, en bok om dramaturgi og selvredigering. 

På kurset vil hun lose dere gjennom helgen, vise der gode teknikker for dramaturgiske grep, hvordan man bygger en historie som skaper engasjement gjennom hele fortellingen. 

Ikke minst får du testet ut dine ideer på andre som er i akkurat samme situasjon. 

Å lære god selvredigering bidrar til å heve nivået på tekstene. På den måten blir det rom for å løfte manus enda et hakk, når du omsider kobler på en redaktør

Audhild Hjellup Lønne

Audhild ga ut sin første sakprosabok i 2005. Etter det har hun utgitt 12 bøker, 6 på etablerte forlag og 6 på et mikroforlag hun eier selv.  
Hun har også tatt en master i faglitterær skriving og jobber mest med sakprosa for barn. 

Om du skriver skjønnlitterært eller sakprosaisk, er målet en dag å få gitt det ut i bokform. Som papirbok, e-bok eller lydbok. Audhild jobber nå som veileder for selvpublisister. Mange der ute vil tjene penger på selvpubliserende forfattere. Det kan bli dyrt å velge feil. 

Dessuten har hun nå, etter snart 20 år som formidler av egne bøker og enda lenger tid som foredragsholder, lært seg noen triks om formidling. Hun vil bidra der det trengs og holde innlegg om hvordan man bør forberede publisering allerede under skriveprosesen. 

Fortsatt interessert?

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Forfatterentreprenøren will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.