Forfatterentreprenøren

Medlemsskap!

For å bli medeier i Mikroforlagene.no må du

  • eie ditt eget forlag

  • ha et registreringsnummer i Brønnøysund

  • ha ambisjoner og formidlingsvilje som en forfatterentreprenør

  • være villig til å gjennomføre kvalifiseringsprogrammet “Mikroforlag i en bærekraftig bokbransje”

 

Disse forlagene er medeiere:

Indiepuben

Indiepuben eies og drives av Linn Tesli. Hun skriver først og fremst fantasy for både barn, ungdom og voksne. Tilsammen 25 bøker som stort sett er skrevet på engelsk og utgitt for det internasjonale markedet. Linn har funnet sin lesergruppe og vil fortsette å gi ut til alle de som spent venter på neste bok. 

Lønn Forlag

Lønn Forlag eies og drives av forfatter Birgitte Wærstad. Hun skriver fantasy for barn, har jobbet med flere redaktører og benyttet profesjonelle aktører i alle ledd. Målet hennes er å nå ut bredt og ønsker først og fremst å bidra med underholdning som skaper undring og nye impulser hos leserne.

Bjerkelien Forlag

Bjerkelien Forlag eies av Hege Bjerkelien, som har utgitt 2 barnebøker og jobber med flere spennende prosjekter. 

Ad Hoc Forlag

Ad Hoc forlag eies av redaktør og forfatter Nina Grove Hansen. Hun har utgitt en bok selv, men har bidratt til at mange flere bøker både har kommet ut i Norge og Verden, og noen av dem har gjort det riktig så bra. 

BULBUL Forlag

BULBUL Forlag har lokaler i Tønsberg og eies og drives av Thorleif Bugge og Norunn Askeland. BULBUL Forlag tar i hovedsak sikte på å gi ut bøker, hefter og litteratur som har en lokal forankring og tilknytning. Med lokal forankring tenker vi primært på Tønsberg og omegn, men stoff fra Vestfold for øvrig kan også være interessant.

Forfatterentreprenøren Forlag

Forfatterentreprenøren eies og drives av sosiolog og forfatter Audhild Hjellup Lønne. Hun har gitt ut 12 bøker. 6 på andre forlag og 6 på eget forlag. Hun har en master i faglitterær skriving og ønsker først og fremst å skrive  sakprosa for barn. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Forfatterentreprenøren will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.