Forfatterentreprenøren

Vi er et TEAM av profesjonelle mikroforleggere med et profesjonelt nettverk som jobber sammen for bedre økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft.

Teamet

Teamet er satt sammen med tanke på å møte fremtidens nye utfordringer. 

Planen er å bygge et team som har alle de kvalifikasjoner som trengs for å veilede, hjelpe, lose deg som forfatter med ønske om å eie eget åndsverk. 

Det er et viktig mål for oss at bøkene vi jobber med bidrar til et litterært mangfold med god lesbarhet og av høy litterær kvalitet.  

Som mikroforleggere har vi alle gjort mange, dyre og smertefulle erfaringer i en vanskelig og uoversiktlig bransje. Som mikroforlegger trenger du å kunne akkurat nok til at ditt prosjekt blir best mulig.

Det kan vi hjelpe deg med!

Audhild Hjellup Lønne

Gründer, daglig leder, forfatter og samfunnsviter med master i faglitterær skriving

Etter å ha jobbet i mange år som leder i spesialisthelsetjenesten, ønsket jeg noe nytt å jobbe med. Som sosiolog, med sidefag i psykologi og kriminologi, hadde jeg allerede skrevet noen fagbøker innenfor psykiatri og rus og jeg hadde bidratt til bøker og foredrag om skriving som terapi. I 2016 startet jeg en master i faglitterær skriving. Jeg elsker skrivetilværelsen. I min master undersøkte jeg selvpublisering som fenomen, selvpubliserte fire skjønnlitterære barnebøker og bestemte meg for å starte dette selskapet. Nå er jeg i gang og sammen skal vi gå inn i den litterære fremtiden med dagens moderne blikk på publisering og tekstproduksjon. Jeg gleder meg. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Forfatterentreprenøren will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.